Reklámvadász bevetésen

Látott egy ötletes, vagy szörnyű reklámot? Kritikát írna róla? Véleménye van? Küldje be, kitesszük!

Együtt élünk a reklámokkal, mindenhová utánunk jönnek. Eddig ők mondták meg, mit vegyünk, mit tegyünk; itt az idő, hogy megkapják a kritikájukat. Konzumáljunk és reklámozzunk együtt!

Címkék

bkv (1) elektro (2) főzőcske (4) geek (1) helyesírás (2) kinai (2) logika (4) márka (1) merci (1) négyeshatos (3) pszicho (1) szakmai (1) t com (2) value (1) Címkefelhő

2007.08.03. 18:43 Lzooltan

A történelem vége: zacskós borscs leves


Azt hittem, hogy a zacskós gulyáslevessel és a mirelit lasagnéval vége a nemzeti ételek éveken át eltarthatóvá lealacsonyításának és megalázásának.
Jó pap holtig tanul, így ma tanulmányútra indultam a gazdaságos értékeket képviselő lánc egyik üzletébe. Nem mentem hiába, erre bukkantam:
Zacskós céklaleves.

Mára megszokhattuk, hogy a tömegízek zacskós formában is elérhetők lettek; egy élelmiszerbolt nem létezhet tasakba zárt zöldségleves nélkül.
De ez... ez a történelem valódi vége.
Ha a forradalom végérvényesen győzött, a proletariátus diktaturájával jelzett szocializmus után, az új társadalom, a kommunista társadalom kimunkálása lesz a politika feladata. Ekkor jön el a végső béke pillanata, mivel nem lesznek többé osztályok és államok. Ez lesz a történelem valódi vége.
/Karl Marx: Kommunista kiáltvány/
Jelentem, vége a globalizációnak. Multikultivá lettünk. Nincs visszaút.
Régen pizzáért Rómába, szusiért Tokióba, borscsért Moszkvába kellett utazni. Mostanra azonban eljött a végső béke pillanata, mivel a nemzeti ételek nemzetisége és egyedisége konvergál a nullához.

A leves azonban még erre is rátesz egy lapáttal.
Íme az összetevők:

Ha sok ilyen finomságot eszünk, hamarosan az emberiségnek is vége lesz.

7 komment

Címkék: főzőcske value


A bejegyzés trackback címe:

https://reklamvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr38131662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rambo 2007.08.04. 10:23:35

Első.

Jebem vam pas mater! Tuskó.

End of the world.

Rosszindulatú Vászka 2007.08.04. 13:15:56

Na ja.
Meg Frankfurti levest burkusföldön, francia salátát Lutéciában, Nápolyit Taljánohonban, Hamburgert Jenkiföldön ehetni csak a régvolt globálmentes szebb világban. Peeersze.

gomb lexi 2007.08.04. 22:01:38

ha bemész az orosz boltba a fény utcai piac aljában, nemcsak konzerv és üveges borscsot kapsz, hanem zacskósat is, orosz gyártmányút, sőt, az orosz eladónő melegen fogja ajánlani, és még azt is elmondja szakszerűen, miket adj hozzá, hogy autentikus legyen - néha ő is csak így csinálja, és ez messze nem a világvége.

dorkus 2007.08.04. 22:43:27

Lengyeleknél is megvan a saját zacskós barscs, több márkában is, nagy és kisebb kiszerelésben, és ők maguk is veszik. - egyébként nem is olyan rossz az íze... szóval szerintem nem nagyobb gáz, mint a tyúkhúsleves.

rambo 2007.08.04. 22:47:18

\\\"és még azt is elmondja szakszerűen, miket adj hozzá, hogy autentikus legyen - néha ő is csak így csinálja, és ez messze nem a világvége\\\"

Naon örvendek hozzaszólasodnak, de en speciel ferfi letemre megfozoa a csaladnak a borsch levestol kezdve amit csak akarok, mert volt szerencsem a porlevesekhez is kollegista koromban, de rohadtul nem komalom oket... Plane az ilyen treh minosegu 70 Ft-os E 412-es dioxinos loszart...

Uff. En Beszeltem.

Rosszindulatú Vászka 2007.08.05. 09:11:25

Nekem a zacskós bableves egy nagy talány. Persze, tartalmaz babhéjat is, de mégis. Eccerűen nem értem.
Az Arbat soppokat meg szeretem, teát szokok vásárolni ottan. Meg hidegen füstölt lazacot. Meg kapni ottan ruszki turbó rudit is :)

Tusko Blog Admin 2007.08.08. 00:26:08

:) aranyos. legközelebb, ha van kedved a Tuskó Blogra is fényképezhetsz
süti beállítások módosítása